TALABALARDA “MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI” FANI VOSITASIDA AMALIY ‒ IJODIY KOʻNIKMALAR SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH BOʻYICHA TAJRIBA-SINOV ISHLARINI TASHKIL ETISH MAZMUNI - Madaminov , Javlonbek Zafarjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada talabalarda “Muhandislik va kompyuter grafikasi” fani vositasida amaliy ‒ ijodiy koʻnikmalar shakllantirish va rivojlantirish boʻyicha tajriba-sinov ishlarini tashkil etish mazmuni bayon etilgan. Tajriba-sinov bosqichlar o‘zlashtirish ko‘rsatkichlari bayon etilgan.