OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI FANNI O‘QITISHDA POLITEXNIK VA IJODIY YO‘NALISHLARNI AMALGA OSHIRISHNING METODIK USULLARI - Sirojidinov , Jo‘rabek Ravshanjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mashinosozlik va qurilishning har qanday sohasi (samolyotlar, avtomobillar, ko‘priklar, yo‘llar, turar-joy va sanoat binolari, ...) bo‘yicha muhandis-konstruktoming faoliyatini grafika (shu jumladan, kompyuter grafikasi) bilan ishlash juda muhim axamiyatga ega.