ELEKTRO SXEMALAR BAJARISH KETMA-KETLIGINI O‘RGATISH METODIKASI - Sirojidinov , Jo‘rabek Ravshanjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Texnika oliy ta’lim talabalari elektor sxemalarni o‘qish va chizish ketma-ketliklarini chizmachlik qonuniyatlari asosida o‘rganadi. Elektro sxemalarni shartli belgilari asosida sxemalar chizish hamda chizma chiziqlari asosida har bir bosqichni yaratishni o‘rganadi.