YOSH DAVRLARI VA UNING TURLI PSIXOLOGIK MUAMMOLARINING PSIXOLOGIYADA TADQIQ ETILISHI - Sharafullayeva, Shaxlo Kaxramonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yosh psixologiyasini o‘rganishda psixika va xulq - atvorda bir yosh davridan ikkinchisiga o‘tishda yuzaga keladigan turli xil o‘zgarishlarni o‘rganadi. Odatda bu o‘zgarishlar hayotning muayyan bosqichlarida, 1 necha oydan (go‘daklik davri) to bir necha yillarni (katta yosh davrida) o‘z ichiga oladi.