AUDIO ALOQA SEANSLARI UCHUN SO‘ROVLAR NAVBATIGA TAVSIYA ETILGAN BUFER HAJMINI BAHOLASH ALGORITMILARI - Maxammadjonov , Nodirbek; Jo‘rayev , Nurmaxammad (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada simsiz aloqa tizimlari hamda simsiz aloqa tizimlarida identifikatorlar tadbiqi, shuningdek, simsiz aloqa tarmoqlari tuzilmasi va himoyasi hususida ma’lumot berilgan.