ABDULMALIK IBN MARVON DAVRIDA MOVAROUNNAHR VA XUROSON (XALIFALIK DAVRI HIJRIY 65-86 MILODIY 684—705 YILLAR) - Jurayev, Sherzod Norovich; Islomova, Mushtariy Azizjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola arab xalifalaridan biri Abdulmalik ibn Marvon davrida Kesh va Termiz bilan bog‘liq tarixiy voqealarni o‘z ichiga oladi.