MAHALLIY PROBIOTIK BAKTERIYALAR BROYLER JO‘JALARI GO‘SHTINING KIMYOVIY TARKIBIGA TA’SIRI - Ergashev, Alisher Anvarjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Parranda go‘shtining vaznini aniqlashning eng ob’ektiv ko‘rsatkichlaridan biri uning ishlab chiqarish tarkibi hisoblanadi. Go‘shtning kirish parametrlarining uning tarkibiga tegishli nisbati bilan. Agar go‘sht to‘g‘ridan-to‘g‘ri katta kuchga ega bo'lsa, hajmi uni ushlab turish uchun etarlicha baland bo‘lsa.