MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - To‘ymurodova , Dilnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimini rivojlantirishning maqsadlari, vazifalari, ustuvor yo‘nalishlari o‘rta va uzoq muddatli istiqboldagi bosqichlarini takomillashtirish xususida so‘z yuritilgan.