TRANSFORMACIYALANǴAN NAQÍL-MAQALLARDÍŃ I.YUSUPOV SHÍǴARMALARÍNDA STILLIK MAQSETLERDE QOLLANÍLÍWÍ - Esemuratova, Nargiza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Poeziyada naqıl-maqallar túrli stillik maqsetlerde jumsaladı. Naqıllar tek ǵana qosıq qatarlarında kórkemlikti támiynlep qoymastan, dóretiwshiniń sóz tańlaw uqıbına bola, epigraf sıpatında da qollanıladı. Maqalada bul tema mısallar járdeminde úyrenilgen.