KARTOSHKA KOVLAGICHNING ELAKLASH ISHCHI ORGANLARINING QIYOSIY TAHLILI - Jurayev , Baxodir Botirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kartoshka yig‘ish mashinalarining elaklash ishchi organlariga kartoshka tugunaklarini tuproqdan ajratish jarayonida ta’sir qiladigan omillar va elaklash ishchi organlari bo‘yicha olib borilgan ilmiy-tadqiqot ishlarining tahlili hamda ularni takomillashtirish bo‘yicha takliflar keltirilgan.