TEMURIYLAR DAVLATIDA GAVHARSHODBEGIMNING BUNYODKOR SHAXS SIFATIDA TUTGAN O‘RNI - Umarova , M (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Gavharshodbegimning Temuriylar davlatida tutgan o‘rni, obodonchilik, qurilish, fan va madaniyatga qo‘shgan hissasi tarixiy manbalar orqali ochib berilgan.