PSORIAZNI DAVOLASHDA MONOKLONAL ANTIJALARNING SAMARALILIGINI BAHOLANISH - Tillaqobilov, Ismoil Baxodirovich; Abdullaev, Xasan Davlatovich; Subxonova, Zarnigor Sultonbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu tadqiqot psoriazni davolashda monoklonal antikorlarning samaradorligini keng tahlil qiladi. Unda ishlatiladigan monoklonal antikorlarning har xil turlari, ularning qiyosiy samaradorligi va toshbaqa kasalligini davolashni yaxshilashga ta’siri muhokama qilinadi. Tadqiqot tegishli ma’lumotlarni vizual ko‘rsatish uchun chiziqli grafiklar, gistogrammalar va doiraviy diagrammalarni o‘z ichiga oladi, shu bilan birga materiallar va usullarning ahamiyatini ta’kidlaydi, chuqur muhokamani rag‘batlantiradi va muhim xulosalar chiqaradi.