“O‘ZBEKISTONDA BANK TIZIMI VA UNI ISLOM MOLIYASI ORQALI YANADA TAKOMILLASHTIRISH” - Shamsitdinova, Xonzoda Mardonbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Bank haqidagi umumiy tushunchalar va ilmiy nazariyalar. Shuningdek, O‘zbekistonda islom bankalarining faoliyatini boshlashga bo‘lgan takliflar va hozirgi kunda islom qoidalariga asoslangan bank sohlarining iqtisodiyotdagi o‘rni. Qolaversa, olimlarning qarashlari, farqlari hamda ahamiyatining dolzarbligi.