BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INTERFAOL METODLAR ORQALI DARSLARNI SAMARALI VA MAZMUNLI OLIB BORISH - Ne’matova, Nargiza Normurod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada sinf darslarida bolalarga darslarni qiziqarli metodlar yordamida o‘tishning samaradorligi haqida gap yuritiladi.