MOBIL ALOQA TEXNOLOGIYALARI, 1G, 2G, 3G, 4G VA 5G - Qadamova, M.; Ma’murov, F. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada mobil aloqa texnologiyalari telekommunikatsiya sohasidagi muhim mavzulardan biri hisoblanadi. Ushbu texnologiyalar mobil telefonlar, mobil ma’lumot tarmoqlari va moslangan aloqa texnologiyalari orqali aloqa o‘rnatishni ta’minlaydi. 2G, 3G, 4G va 5G kabi hujjatlar mobil aloqa texnologiyalarining o‘sish jarayonida muhim rol o‘ynaydi.