BOLALARDA MIKOZ VA ALOPESIYANI FARQLASHDA DERMOSKOPIK USULNING SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Toshev, Suhrob O‘ktamjon o‘g‘li; Iydiboyev , Umidjon Nasrullo o‘g‘li; Shaydinova , O‘razgul Shukurulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Bolalarda bosh terisi mikozi va alopesiya isatasini differentsial tashxislash uchun dermatoskopik usulning diagnostik samaradorligining asosiy sabablarini ochib berishga harakat qiladi. Ilmiy ishlarni amalga oshirish uchun muallif bosh terisida soch to‘kilishi o‘choqlari haqida shikoyat qilgan 78 bola o‘rtasida so‘rov o‘tkazdi. 8 oylikdan 18 yoshgacha bo‘lgan bolalarning yoshi