RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SOG‘LIQNI SAQLASH TIZIMINING (TELETIBBIYOT) FAOLIYATNI RAQAMLASHTIRISH - Umarov , Abdumannon Abdullayevich; Bahramov , Asilbek Uygʻun oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Bu maqolada, sogʻliqni saqlash tizimida masofaviy xizmatlar koʻrsatish, ya’ni Teletibbiyot istiqbollari va oʻz ichiga olgan imkoniyatlari muhokama qilingan. Teletibbiyot, odamlarga masofadan tibbiy xizmatlar koʻrsatish, tibbiy konsultatsiyalar olish, tibbiy ma’lumotlarga kirish, va boshqa tibbiy xizmatlarni internet orqali ta’minlashni oʻz ichiga oladi.