ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDA AVTOMOBIL RADIATORLARINI NAZORAT SINOVIDAN O‘TKAZISH MEXATRON TIZIMI - Alijonov , Shoxruxbek (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mexatronik tizim, sinov jarayonlarini avtomatlashtirish, oqim o‘lchash tizimi, mexatronik radiator sinovining afzalliklari, ishlab chiqarish jarayonida ishlab chiqarish sifatini yanada yahshilash uchun nazorat sinovlarini mexatron tizimga o‘tkazish.