ERKIN VOHIDOV IJODINI O‘QITISH USULLARI - Muhammadova, Maftuna; Tulishova, Gulzina (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Erkin Vohidov ijodining g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari, adib asarlarini o‘qitishda pedagogik texnologiyalarning o‘rni hamda ahamiyati tahlil qilingan.