OILADA BOLALARNI UMUMINSONIY VA MA’NAVIY QADRIYATLAR ASOSIDA TARBIYALASHNING SAMARALI USULLARI - Ahmadbekova, M.; Maziyayeva, M. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada axloqiy-estetik qadriyatlarni shakllanish masalasiga keng e’tibor qaratilgan bo‘lib, unda oilada ma’naviy tarbiya masalalari va umuminsoniy qadriyatlar atroflicha yoritilgan. Oiladagi hayot tarzi oilaviy an’analaraga yangicha yondashuvlar shakllantirsh va milliy qadriyatlarni hayotga tatbiq qilish tahlili qilingan.