YOSHLARDA VATAN HIMOYASIGA BO‘LGAN MILLIY G‘URURNI SHAKLLANTIRISH - Ro‘zmetov , Doniyor; Samonova , Shaxlo (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Yoshlar orasida vatanga bo‘lgan mehr va burchlariga ma’suliyat bilan qarashlarni har qanday holatda ham vatan oldidagi burchlari uchun sodiq, yetuk bilim egalari vatanparvar yoshlarni kelajak avlod orasida shakllantirish yoshlarni milliy mentolitedimizni uzoqlashmagan holda ma’naviy taraflama tarbiyalash.