ALISHER NAVOIY IJODINING JAHON ADABIYOTSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHI - G‘ozibekova , Shoira Ravshanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiy ijodining umuminsoniy ahamiyati hamda adib asarlarining jahon adabiyotshunosligida o‘rganilish tarixi tadqiq qilingan.