XODIMLARNI MOTIVATSIYALASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Axmedova , Yulduz Sunatullayevna; Mamadiyorova , Farangiz Sherzod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Korxonada mehnat unumdorligini oshirishda motivatsiyaning ahamiyati, ish faoliyatini doimiy ravishda yaxshilaydigan,barcha vazifalarni bajarishga tayyor bo‘lgan xodimlar to‘g‘risida bayon etilgan.