ДАВР ТАЛАБЛАРИГА ҲОЗИРЖАВОБ АВЛОД ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОННИ БАРПО ЭТИШНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ СИФАТИДА - Узоков, Б. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ушбу мақолада Янги Ўзбекистонни барпо этишнинг муҳим омили бўлган, давр талабларига масъул ёш авлод, уларнинг таълим сифатига берилаётган алоҳида эътибор ҳамда ёшларнинг билим олиши учун яратилаётган шарт-шароитлар ёритиб берилган.