PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING MAZMUNI VA MOHIYATI - Abdurakhimova , Muxtaram Mirjalol qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada pedagogik texnologiyalardan foydalanish, o‘quvchilar bilimini oshirishda pedagogik texnologiyalarning o‘rni, pedagogik texnologiyalarni dars jarayonida qo‘llash usullari yoritilgan. Maqola ta’lim texnologiyasi o‘quv jarayonini tashkil etishni takomillashtirish vositasi sifatida va texnologiyaning jadal rivojlanishidan pedagogik g‘oyalarning orqada qolishini bartaraf etish vositasi sifatida keng ochib berilgan.