ТАБИИЙ ҚУРИЛИШ МАТЕРИАЛЛАРИ РАДИОАКТИВЛИГИ - Жалилов, Мухидин Халимович; Хуррамова, Мохинур Рахимжон кизи; Жалилов, Хусан Мухидинович (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ушбу маколада Узбекистонда таййорланган ва чет элдан келтирилаётган курилиш материаллари таркибида бўлган радиоактив элементларни аниклаш уларнинг активлигини ўлчаш усуллари келтирилган. Бундан ташкари одам организми органларини радиоактив нурланишлар даражасига сезгирлиги келтирилган.