ҚАЗАҚ ТІЛІНДЕГІ ҮСТЕУЛЕР ЖӘНЕ ОНЫҢ ТҮРЛЕРІ - Эрежепова , Акерке Усен қызы; Байкабилов, Усербай (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақала өз ішіне қазақ тіліндегі үстеу сөз табының басқа сөз таптарларынан ерекшелігі мен оның мағына-грамматикалық ерекшеліктерін өз ішіне қамтиды. Үстеу сөз табының әрбір мағыналық түріне жеке-жеке тоқталып, олардың әрқайсысына жеке мысалдар келтірілген.