JUGLANS REGIA (GREK YONGʻOGʻI)NING XALQ TABOBATIDA ISHLATILISHI VA KIMYOVIY TARKIBI - Tursunboyev , Xusayn Xabibullo o‘g‘li; Abdiraximov , Abdullajon Abdulbori o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yong‘oq daraxti va uni tibbiyotda ishlatilishi va kimyoviy tarkibi yoritilgan.