TOSH MAYDALAGICH MASHINASINING ISHCHI ORGANLARINING ZANGLASHI HAMDA ULARNING FIZIK-MEXANIK XOSSALARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARINI O‘RGANISH - Usmonov , Akbarali Isroiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada turli hajmdagi va turli qattiqlikdagi tog‘ jinslarini maydalashda foydalaniladigan tosh maydalagich dastgohi, uning ishchi organlarining zanglashi hamda ularning fizik-mexanik xossalarini samaradorligini oshirishda qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan usullar haqida ma’lumotlar jamlangan.