TOG‘ JINSLARINI MAYDALASHDA FOYDALANILADIGAN TOSH MAYDALAGICHLAR (DROBILKA), MAYDALASH USULLARI HAMDA ULARDA ISHLATILINADIGAN USKUNA VA JIHOZLARNI O‘RGANISH - Usmonov , Akbarali Isroiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tog‘ jinslarini asosan turli o‘lchamlardagi toshlarni maydalashda foydalaniladigan tosh maydalagichlar (Drobilka), maydalash usullariva ularga qo‘yiladigan umumiy talablar, tosh maydalagich mshinasining maydalash darajasini aniqlash formulasi hamda tosh maydalagich mashinasida ishlatilinadigan uskuna va jihozlar to‘g‘risida ma’lumotlar jamlangan.