VOLEYBOL O‘YIN TEXNIKASINI O‘RGATISHDA MAXSUS MASHQLAR VA HARAKATLI O‘YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Toshpo‘latov , Elyor Bahtiyor o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada yosh voleybolchilarga o‘yin texnikasini o‘rgatishda maxsus mashqlar va harakatli o‘yinlardan foydalanishning ahamiyati va e’tiborli jihatlari haqida fikr yuritilgan.