METROLOGIYA FANINI O‘QITISH METODIKASI - Keldiyorov , Rafiq Normurodovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Metrologiyani yangi taʼlim standartlari asosida oʻqitish asosiy eʼtiborni oʻqituvchidan fanni mustaqil oʻrganuvchi va ilmiy-tadqiqot ishlarini olib boruvchi talabaga oʻtkazadi.