SUG‘URTA KOMPANIYALARINING INVESTITSIYA FAOLIYATINI MOLIYALASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Akishova, Shaxnoza Davlet qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida mavjud sug‘urta kompaniyalari, sug‘urta kompaniyalarining investitsiya faoliyati va tahlili, sug‘urta kompaniyalari tomonidan yig‘ilgan sug‘urta mukofotlari va sug‘urta tovonlarining o‘sish dinamikasi, sug‘urta zahiralaridan to‘g‘ri foydalanish va ularni yuqori foyda keltiruvchi faoliyatga yo‘naltirish masalalari ko‘rsatilgan.