OLIY TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI RIVOJLANTIRISH - Ergashev , Tohir Nematovich; Ulug‘murodov, Elshod Abdusalim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqola oliy ta’lim sifatini raqamli pedagogika bilan ta’minlashda tutgan o‘rni va ahamiyati hisobga olindi. Ta’lim sifati va samaradorligi ijobiy ta’sir ko‘rsatuvchi omillar tahlili o‘tkazildi. O‘rganish jarayonida an’anaviy va raqamli pedagogikaning o‘ziga xos xususiyatlarini aytib o‘tdi. Oliy taʼlim muassasalarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari “AKT” taʼlimining ajralmas qismi hisoblanadi.