IOT TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA GASTROENTEROLOGIK SIGNALLARGA RAQAMLI ISHLOV BERISH TIZIMINING STRUKTURA VA ALGORITMLARI - Ro‘ziboyev , Feruz Yusufboy o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada IoT texnologiyalari asosida gastroenterologik signallarga raqamli ishlov berish tizimining struktura va algoritmlari keltirilgan.