ISHSIZ YOSHLARNING MEHNAT BOZORIDAGI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING XORIJ TAJRIBASI - Abdimo‘minov, Ikrom Bozarboyevich; Sunnatullayeva, Mahliyo Erkin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yoshlar bandligini ta’minlash va ularning mehnat bozoridagi raqobatbardoshligini tutgan o‘rni yoritilgan. Sanoati rivojlangan mamlakatlarda bandlik va mehnat bozorini raqobatbardosh yosh mehnat resurslarni tayyorlash tizimi o‘rganib chiqilib tahlil qilingan.