RESPUBLIKAMIZDA KORPORATIV BOSHQARUV TIZIMINI RIVOJLANTIRISH JARAYONI - Sultonov, Mansur G‘aniyevich; Qarshiboyev, Shaxzod Vaxob o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada so‘nggi o‘zgarishlar va joriy islohotlar dasturini amalga oshirishgan holda, O‘zbekiston aksiyadorlik jamiyatlariga korporativ boshqaruv tizimini tatbiq etish masalasi keng yoritilgan.