TEMURIYLAR DAVRIDA SUG‘ORISH TARMOQLARINING QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Maxmudova, Muazzamxon Sultonmaxmudovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada temuriylar davrida sug‘orish tarmoqlarining qishloq xo‘jaligini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritiladi. Ayniqsa, bu davrda Xurosondan oqib o‘tuvchi daryolar orqali sug‘oriladigan yerlarda yetishtirilgan turli xil dehqonchilik mahsulotlari haqida ma’lumot beriladi.