Н.ДӘЎҚАРАЕВ ДРАМАТУРГ - Сейтбекова, Зульфия Рейимбек қызы (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада таниқли олим Н.Давқараевнинг қорақалпоқ адабиётида драматургия жанрининг ривожланишига қўшган қиссаси ҳақида сўз юритилиши билан бирга ўнинг қаламидан ижод қилинган “Алпамиш” пъесаси чуқур анализ этилган.