KREATIVLIK SIFATINI RIVOJLANTIRISHGA AN’ANAVIY YONDAASHUVLARNING TANQIDIY TAHLILI - Gazibekova, Gulavza Ergashevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ubshu maqola talabalar ijodiy tafakkurini rivojlantirish, hamda kreativlik sifatlarini tarkib toptirishdagi ilmiy tanqidiy masalalari va metodologik asoslari haqida fikrlar yuritilgan