SIYOSIY-HUQUQIY TAFAKKUR – JAMIYATNING HUQUQIY ONGINI OSHIRISH VOSITASI SIFATIDA - Xidirov, Xoshim Ibodullaevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashish jarayonida sifatida insonlarning siyosiy-huquqiy tafaakurini yanada oshirish masalalari yuzasidan fikr-mulohazalar keltirilgan.