QO‘ZILARNING JUN–TOLA QOPLAMINING SIFATIY VA O‘LCHAMLI KO‘RSATKICHLARI - Nazarova, Mohira Azamatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada qorako‘l qo‘zilarni rangining ifodalanishi va tekisligining turli tipli qo‘zilarda turli darajada namoyon bo‘lishi ushbu xususiyatlar qo‘zilar terisi sathidagi gul shakllarining xilma–xilligidan ham kelib chiqishi bilan taqqoslanganli to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.