PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARNI LOYIHALASHTIRISHGA QOʻYILADIGAN PEDAGOGIK, PSIXOLOGIK, ERGONOMIK TALABLAR - Eshdavlatova, Qunduz Eshpulatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada pedagogik dasturiy vositalarni loyihalashtirishga qo‘yiladigan pedagogik, psixologik, ergonomik talablar haqida tushunchalar keltirilgan.