BO‘LAJAK HARBIY PEDAGOGLARNING KASBIY IJTIMOIYLASHUVINI TA’MINLASH MEXANIZMI - Karimov, Bobur Bagadirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqola harbiy pedagoglarning kasbiy bilim va shaxsiy sifatlariga qo‘yilayotgan zamonaviy talablar bo‘lajak harbiy pedagoglarni tayyorlashga oid ta’lim mazmunini takomillashtirish, o‘qitishning innovatsion shakl, metod va vostalarini amaliyotga keng joriy etish zaruratini shakllantirish masalalariini yoritishga bag‘ishlangan.