SUN’IY INTELLEKT YORDAMIDA SPAMNI ANIQLASH JARAYONI - Normatov, Ibroximali Xolmamatovich; Atajonov, Muzaffar Ne’matjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada sun’iy intellektni machine learning (mashinani o‘rganish) usuli yordamida ma’lumotlarni spamdan himoya qilish jarayonlari keltirilgan bo‘lib, shu bilan birga machine learning algoritmlari tahlil qilingan. Maqola so‘nggida machine learning yordamida spamlarni aniqlashning bir necha usullaridan namunalar keltirilgan hamda ularni taqqoslab baholangan.