“QUROL-ASLAHA VA TEXNIKALARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH VA BU BORADA MAVJUD MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI” - Salimov , Xoshimjon Latifjonovich; Kurbonov , Maqsudali Murodjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Zamonaviy jang - moddiy vositalarning katta sarfini, qurol-aslaha va texnikani doimiy jangovar shay holda ushlab turishni, shikastlangan qurol-aslaha va texnikani tezkorlik bilan tiklash va uni safga qaytarishni talab etadi. Bu jarayonni to‘liq ta’minlash uchun moddiy-texnik ta’minot tizimi mav;ud bo‘lib, bu tizimning ishlashi barcha darajadagi mansabdor shaxslar: komandirlardan tortib ta’minot tizimidagi barcha shaxslar yakdil bo‘lib tizimli ravishda ishlarni tashkil etishlari lozim. Demak bu jarayon xech qachon muammolarsiz va kamchiligi tabiiy va o‘zida uyushqoqlikni talab etadi.