TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH VA TA’MIRLASHNING TEXNOLOGIK JARAYONLARINI TASHKIL ETISH - Ajiniyazov, Paraxat Kurbanbayevich; Umirov, Yunus Bekbutayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolamda avtomobil texnikalariga zamonaviy park-garaj uskunalari yordamida texnik xizmat ko‘rsatish va tajribali avtoservis ustalarini yangi dasgohlarni qo‘llashi o‘rni va mohiyati to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirilgan.