VOLEYBOLCHILARNING JISMONIY SIFATLARINI HUJUM SAMARADORLIGIGA TA’SIRI - Abdulxayeva, Zulfiya; Yoqubova , Oyatxon (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada vоlеybоlchilаrni hujum samaradorligiga jismoniy qobilyatlarining tasiri o‘rganilib, voleybolchilarning hujum samaradorligini maxsus jismoniy sifatlarini takomillashtiruvchi majmuadan foydalanib optimallashtirilgan.