YUKSAK MA’AVIYATLI AVLOD-UCHINCHI RENESSANS BUNYODKORLARI - Ismatova Feruza; Obloqulova Gulzira; Boyto‘rayeva Maftuna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
“Yuksak ma’naviyatli avlod-Uchinchi Renessans bunyodkorlari” mavzusida yozilgan maqola “Vatan taraqqiyotiga mening hissam” shiori ostida yozilgan boʻlib, bugungi biz yoshlarga yaratilgan imkoniyatlardan oʻrinli foydalanib, Oʻrta Osiyoda Uchinchi Renessansni barpo etishdek ulug‘ maqsadimiz yoritiladi.