RAUF PARFI SHE’RIYATINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Nomozova, Dilobar Suyun qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Rauf Parfi ijodiga xos tun ramziy obrazining mohiyatiga diqqat qaratilgan. Shuningdek shoir she’rlaridagi tabiat tasvirlari ortidagi mazmun ochiqlangan. Buyuk rassomlarning shoir ijodiga ta’siri ko‘rib o‘tilgan.